Vreemdgaan - Anoniem en discreet, gratis sex en snel contact met getrouwde vrouwen

Discreet en anoniem contact met edennn

Nederland - Utrecht - vreemdgaan in Nieuwersluis

edennn

Over mij: Hallo, ik ben Eden, . Ik ben hier op zoek naar de perfecte gelegenheid om mijn geluk te delen met een speciale man. Ik ben een vrouw vol illusies, ik heb geleerd van mijn ervaringen en nu ben ik bereid om geluk te bieden, ik heb een sterke persoonlijkheid, maar ik ben ook nobel, oprecht in mijn woorden, ik ben gepassioneerd in intimiteit en loyaal in een relatie , Ik hou van eerlijkheid en ik kan de leugens niet verdragen, natuurlijk heb ik een goed humeur, ik geniet van een interessant gesprek en waarom niet met een glas wijn en wat muziek ... Ik hou ervan om lachend mijn leven door te brengen , ik denk dat dat de beste manier is om de situaties die het leven bied onder ogen te zien ... Ik geniet elke seconde alsof het de laatste was ... en nu heb ik gewoon de perfecte aanvulling nodig voor mijn dagen ... liefde! Ben je bereid om een ‚Äč‚Äčecht liefdesverhaal met me te leven?

Over jou: Nou, ik heb geen voorkeur voor een perfecte man, ik geloof niet in perfectie, we zijn menselijk en we maken fouten, ik wil mijn leven leiden met een man die niet bang is om fouten te maken en veel leert van de ervaring , Ik ben een volwassen vrouw en ik kan veel dingen in de liefde aanbieden ... ik wil een heer die weet hoe hij een dame moet behandelen, romantisch, gepassioneerd, loyaal, ik wil een man met een goed gevoel voor humor, ik hou niet van gegil, of een bezitterige en imposante man, ik begrijp het en ik wil dat een man een sterke en duurzame relatie opbouwt .. een geliefde, mijn beste vriend, meer dan seks, meer dan kussen en strelingen, meer dan een hand nemen en de hemel in zijn pracht laten zien, een man die kan genieten van het kleinste detail ... meer dan woorden ... daden!

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29jr

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Ogen : grijs

Haar: zwart

Roken:

Piercing : Nee

Tattoo: Nee

Opleiding: Universiteit

Woonplaats: Nieuwersluis

Gratis Aanmelden

Sexdating home Contact
Favoriet Foto's

Vreemdgaan met edennn Anoniem en discreet vreemdgaan in Nieuwersluis! Meer getrouwde vrouwen uit Nieuwersluis op zoek naar een spannende en anonieme afspraak

Meer fotos Tabje95

Tabje95

20 jaar
Utrecht

Meer fotos Neemmemaar62

Neemmemaar62

53 jaar
Utrecht

Meer fotos edennn

edennn

29 jaar
Utrecht

Meer fotos Nabuccooo

Nabuccooo

29 jaar
Utrecht

Terug naar de vorige pagina